top of page
  • Forfatterens bildeolepetterholen

2023 Eventyrlig skøytekarneval

Oppdatert: 5. feb.


4. februar 2023 ble Vannførelagets Skøytekarneval arrangert for 25. gang på Eventyrplassen. Og igjen ble det et fantastisk arrangement, faktisk "Best ever".

Under flotte forhold ble årets skøytekarneval arrangert. Minusgrader de siste dagene frem mot lørdagen gjorde at isen var av veldig god kvalitet.

Vi var heldig med været og strålende sol tidligere på dagen gjorde jobben med forberedelsene lettere.

Dette var Vannførelagets 37 arrangement på Eventyrplassen og 25 ganger tidligere har vi arrangert skøytekarneval på Eventyrplassen.

Skøytekarnevalet ble også i år holdt som et kveldsarrangement Eventyrplassen var som tidligere år omkranset av levende lys /fakler – noe som medfører en magisk stemning på skøyteisen.

Kl. 16.30 var den offisielle åpningen av karnevalet og foran oss lå 2 timer med det ene høydepunktet etter det andre.

Speaker Trond loset oss trygt gjennom disse to timene.

Arrangementet samlet veldig mye mennesker og det er klart at dette arrangementet er et svært populært innslag i Ullevål hageby og de tilstøtende områdene.

Gjestene hadde virkelig forberedt seg godt og karnevalskledde barn, foreldre og besteforeldre kunne kose seg med grillede pølser, saft, kaffe og kaker. Pølsene kom fra KIWI på trikkesløyfa, og vi takker for støtten de gir til dette arrangementet.

Nytt i år var at en froskemann plutselig kom opp av kummen på Eventyrplassen med en «slukørret» på harpunen.

Froskemannen hadde svømt fra Nordsjøen og inn Oslofjorden, før han fant veien til Eventyrsjøen som ligger under Eventyrplassen.

Og vips dukket han opp i kummen på plassen i ført dykkerutstyr, dykkerdrakt, flasker og svømmeføtter.

Til stor glede for alle barna. Aktiviteter for øvrig var «curling», tautrekking og ball i bøtta.

Kunstløpere fra Oslo idrettslag hadde også i år oppvisning og imponerte med sine gode ferdigheter. Team -synkro laget - Blue crew – gjennomførte et fellesnummer, mens

Pernille og Ellinor hadde individuelle program å by på. Ikke ofte man får sett kunstløp «live»

Dette er absolutt et populært innslag og vi takker Oslo Idrettslag for at de også i år hadde oppvisning for oss på plassen.

Alle deltagere fikk utdelt melkesjokolade og diplom for sin innsats.

Skøytekarnevalet ble avsluttet 18.30 med et fargesprakende fyrverkeri som lyste opp hele plassen. En fantastisk dag, med stor kreativitet i kostymevalg. Velkommen tilbake neste år!
121 visninger

Siste innlegg

Se alle

Bình luận


bottom of page