top of page
  • Forfatterens bildeolepetterholen

Vannføreåret


Vannføreåret er særdeles begivenhetsrikt og har som målsetting å øke vann-trivselen blant medlemmene. De viktigste begivenhetene er:.


4. Desember

Vannførelagets stiftelsesdag og innledning av vannføreåret.

Dette er dagen da vi feirer oss selv med ild og vann og ildvann på Eventyrplassen og selvskryt på Café Abel, nåværende Eckers. Her kan du lese mer om Stiftelsesdagen

Opptak av nye medlemmer, aspiranter og aspirerende aspiranter finner sted. Oppmøtestatistikken for vannsamlingene bekjentgjøres, og Vannførelagets godt utviklede komitévesen avgir rapport.

Klimaks utløses ved at vanneturnusen for den kommende vinteren offentliggjøres.


Januar

Isleggingsaktiviteten er inne i sin mest aktive periode. Tredve mann vanner og måker Eventyrplassen på skift i henhold til oppsatt vanneturnus.​​


Februar

Vannførelagets årlige skøytekarneval avholdes. Ingredienser er grilling av pølser og hamburgere, kaffe og varm saft, leker, underholdning, blandet bandy – og fremfor alt: et vidt spekter av fantasifulle kostymer! Her kan du lese mer om Vannførelagets skøytekarneval.

I mange år har vi i samarbeid med OI (Oslo Idrettslag) hatt kunstløpoppvisning på plassen. Aner vi konturene av en ny Tonya? 4–500 personer fra lokalmiljøet deltar. Av-isningsbankett med eskorte avholdes om kvelden.​​


Mars

Vannførelaget reiser på sin årlige utenlandstur.​ En gang i året reiser Vannførelaget til utlandet. Så langt har vi vært på over 20 utenlandsturer i Europa. Her kan du lese mer om Vannførelagets utenlandsturer.April

Vannførelagets årsmøte avholdes. Her summerer vi opp året som har vært og legger planer for inneværende år.

I april blir også ¨Silver Køpp arrangeres på Eventyrplassen. Her kan du lese mer om "Silver Køpp"


April/mai

I april eller mai arrangeres "Endelig bretur..." som er en årlig tur til isbreer i Norge. Vannførelaget har nå vært på de 5 største breen i Norge og hentet inspirasjon til perfekt is på plassen. Her kan du lese mer om våre turer i Norge.


Mai

I mai arrangeres Senatets Dannelsesreiser til vinmarkeder sør i Europa, hovedsakelig Frankrike og Italia. Her kan du lese mer om Senatets Dannelsesreiser.


Juni

I mange år var Vannførelagets sommerfest et fast innslag på Eventyrplassen. Her kan du lese mer om Vannførelagets sommerfester

Ingredienser var helsteking av lam, pølser og hamburgere, leker for barna, besøk av brannvesenet, rungende musikk, overraskelser og stor stemning. Det er noen år siden sist, men nye festligheter kan plutselig inntreffe.


September/oktober

Den innenlandske høstekskursjon med faglig påfyll finner sted; se "ekskursjoner".​ Her kan du lese mer om Vannførelagets ekskursjoner.


Oktober

Dugnad på Eventyrplassen og forberedelser til isleggingssesongen. Her kan du lese mer om Vannførelagets dugnader.


12. november

Tonyas fødselsdag. Feires i Køllas hvile med inviterte gjester. Her kan du lese mer om Tonya, Vannførelagets høye beskytter.


Generelt

Vannsamling hver tirsdag året rundt. Se vannsamlinger. Fotball- og bandytrening eller staying alive-utflukt i forkant av møtene.

Høstekskursjoner de fleste årene. Se ekskursjoner


60 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page