top of page
  • Forfatterens bildeEventyrplassen vannførelag

2014 Balongflyvningsfestival Inzell og KitzbühelFly til Munchen og buss til de bayerske alper. Innkvartering på hotell med utmerket spaavdeling.

Lørdag skulle vi delta i en balongflyvningsfestival, men denne måtte dessverre (heldigvis??) avlyses grunnet dårlig vær. Turen ble likevel et alpelandskap av høydepunkter!

Lørdagen ble av noen av vannførerne benyttet til slalåmkjøring i et nærliggende alpinanlegg, og for andre ble det en spennende sightseeingtur.

Søndag var det klart for klassikeren Hahnenkammrennet i Kitzbühel. Aksel Lund Svindal avsluttet fenomenalt i Kitzbühel, og ledet lenge, men måtte til slutt se seg slått av Hannes Reichelt i denne utforklassikeren.

Vannførelaget satte sitt preg på rennet med banneret: «Tonya Harding og Aksel – best on Ice»😊 En livlig dag i Kitzbühel – enormt med tilskuere og enormt med fyll i gatene!

På kvelden var det som vanlig bankett med god stemning utover kveldstimene.

Bjørn klinket til med gamle gitarkunstner. God underholdning, men kanskje det rett og slett blir med denne gangen. What happens in Tyrol stays in Tyrol.20 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page