top of page
  • petter58

Vannerapport mandag 15. januar 2024

På tide å rapportere litt fra en av de flotteste vannesesongene i manns minne. Sesongen startet tidlig - tilnærmet brukbar is allerede i slutten av november, og siden har det stort sett vært flott is, med unntak av enkeltdager med mye nedbør. Havebyselskapet har bidratt med brøyting, og resten har vi vannførere gjort - til glede for små og store.


Kvelden startet med måking på den søndre banehalvdel mens glade ungdommer spilte hockey på nordre del. De var storfornøyd med å ha funnet en bane der de kunne spille og tøyse i fred. Riktignok ikke optimal gli for pucken deres, men ingen klaget. Vi hadde ikke hjerte til å si til dem at Eventyrplassen er aller best egnet for krokkjepp og ball...


Klar for hjemreise - svette og fornøyde. Og jammen takket de pent for seg. Velkommen tilbake!


Ferdig finmåkt. Klart for vanning før neste snøfall, som trolig kommer i morra kveld. Men en tirsdag med fersk is er en god tirsdag.


Bare tre vannførere (eller strengt tatt to vannførere og en hardarbeidende aspirerende aspirant) i aksjon,men vi fikk gjort mye på halvannen time. Ideologisk fører har et støtt og godt grep om slangen.

Aspirerende aspirant Steinar begynner allerede å bli en habil islegger, men må selvfølgelig følges tett opp av isleggingsinspektør og ideologisk fører. Og neste mandag er vi kanskje flere? Det trappes opp før skøytekarneval 3. februar. Sett av datoen i kalenderen!

62 visninger

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page